miércoles, 28 de septiembre de 2016

Volta a peu 9 d'Octubre 2016 / Inscripcions Gratüites als Socis del CAV - i Voluntariat


Ja s'està acostant la "Volta a Peu 9 d'Octubre". La culpable que molts de nosaltres estiguem desgastant sabatilles ara mateix.

Des del Club d'Atletisme Vilamarxant, volem animar-vos a tots els socis, amics, coneguts i familiars a participar en la carrera, ja siga correguent, com a voluntari  o  animant als participats.

El CAV informa tots els seus socis que disposeu diverses opcions per a participar en la carrera. Podeu ser voluntaris amb la tasca de marcar el recorrregut, i tambe en l’entrega de dorsals el dia de la prova. O tambe correguent clar que sí.


Opcions:

VOLUNTARIS PER A LA VOLTA A PEU:

Informar que ja estem reclutant voluntaris (no cal que siguen del CAV), per al matí del 9 d'octubre repartint els dorsals.

Tots aquells que estiguen interessats a ser voluntaris de la prova, ens ho tenen d'informar com més prompte millor, ja que d'esta manera ho tindrem organitzat amb més temps.

Per a inscriure's com a voluntari, enviar un correu a cavilamarxant(arroba)hotmail.com informant de la disponibilitat.


INSCRIPCIONS GRATIS ALS SOCIS DEL CAV PER A CORRER LA VOLTA A PEU 9 DOCTUBRE:

El Club d'Atletisme Vilamarxant, subvencionarà a tots els seus socis que vullguen córrer LA VOLTA A PEU 9 D'OCTUBRE, pagant-li la inscripció de la mateixa. (Inscripció a la carrera sense camiseta valorada en 5€). PER LO QUE ELS SOCIS CORREREU GRATIS GRACIES AL CAV!


Per a inscriure's NO es deurà de fer per la web oficial de Cronorunner. Es deurà de replenar el formulari del següent enllaç Web: https://goo.gl/forms/A0mp5GAvOULDKUpj2



CAMISETES:

Hi ha camisetes commemoratives de la Volta a peu 9 d'octubre disponibles a la venda per 5€ (talles de xiquets i adults), qui estiga interessat a adquirir-les ha d’acudir a la Seu del 9 d’Octubre el dijous 29 de setembre de 19 a 21 hores.



Moltes gràcies per tot.

AMUNT CAV’s

No hay comentarios:

Publicar un comentario