martes, 12 de octubre de 2010

ASI TENIU UN FINAL DE CARRERA, COM ES TÉ QUE FER PER ANAR MES APRESA EN LES CARRERES, SEMPRE QUE POGAM.
ESCRIGAU EN "YOU TUBE" ( GEBRESELASSIE Y TERGAT 10000 M. SIDNEY 2000 ), ES UN FINAL DE CARRERA IMPRESIONANT, GEBRESELASSIE ES EL PES BAIXET, " ESPECTACULAR"

viernes, 8 de octubre de 2010

Joc de les 7 diferencies

S’acosta el 9 d’octubre i com molts components del club no ixim a entrenar, perque no hiha temps disponible, o per atres coses... vos e propossat un joc, el joc de les 7 diferencies per al que tinga temps lliure...
Teniu 5 fotos disponibles per a trovar les 7 diferencies...
Apreta el seguent linc (et agraïria que jugares al joc avans de continuar llegint, i despres d’haber jugat continues llegint) Gracies.

FOTOS DEL JOC DE LES 7 DIFERENCIES




Un dia més d’entrenament... i dos persones mentres devoraben kilometres i kilometres, parlant sobre la pagina web del club... a la cual pareix que ningú entraba i si entraba no se prestaba atenció a lo que es publicaba... desidiren gastar una broma...
Aprofitant que es anaba a cambiar l’equipatge del club per al 9 d’octubre, fer-se unes fotos ells mateixa en una camiseta ridícula que m’hos havien donat en un carrera. No sabeu el xoc que pot donar, unes camisetes de carreres, unes malles e inclús unes calces de jugar a futbol, en una mescla d’uns poquets coneixements informatics i de programes de edició de fotografies.

Estes fotos retocades se pensá en publicar-les la mateixa setmana del 9 d’octubre, informant que eixe era el nou equipatge per un error del proveedor, d’aquesta manera cuant tots esperareu traure de la caixa el mateix dia 9 l'equipatge lleig, gay, desagradable, tipo vaca, etc, etc... com molts leu descrit, de la caixa es tragueren els equipatges bons, els de la selección espanyola que tots habien acordat. I pegar-vos d’aquesta manera agradable i bona sorpresa :)

Pero ja vejem que no se saben aceptar bromes, durant estos últims anys s’ha intentat que l'humor no faltara al club, perque se sap que a tots vos agrá i se fa pinya entre nosaltres. Pero ja s’ha vist que alguns més que atres no seu han agarrat massa enserio tot...
Com s'ha possat el asunt, em preferit tallar la broma i ni acabar-la, no fea falta esperar a demà. En atra ocasió es ensenyaran els equipatges.

La página web del club está en funcionament ja vora cuasi 2 anys, per petició expressa dels mateixos socis, ja que volien una més dinámica i actualizada que la que se disponía fins a ixe moment. I el que es podem donar compte en tot aquest temps, es que, ja es pot possar una noticia cada setmana amb tota l'informació de la carrera que han disputat els nostres companys atletes del club ixe cap de setmana, amb el resum de la carrera, temps i eu seus logres... que ningú utilitza la pàgina per a felicitar als propis companys despres d’haber conseguit alguna bona marca o haber conseguit algún trofeu ja siga per a dell o per al club. L’unic que s’ha utilizat a sigut pa criticar,ja siga per este últim tema o atres temps en arrere, cossa no molt bona. Si en algo no s’está conforme s’acudix a les reunions del club o a la gimnasia se parla i s'arregla entre tots, no se te perque publicar a un espai públic per a que tot el món s’entere de lo que pase internament al club.

Disfruteu del atletisme, alegreu la cara, és lo que realment es lo bonico i no creem estos malos rollos entre nosaltres perque si.
Som un gran club amb molta calitat humana i no m’hos para molt bé lo que esta pasant últimament.

I per últim, si em molestat a d'algú amb aquesta broma, eu sentim no era la nostra intenció.

Atentament: ANONIMO

martes, 5 de octubre de 2010

ES COMUNICA A TOTS ELS SOCIS, QUE EL DIVENDRES DIA 8 A LES 7 DE LA VESPRADA, TOT EL QUE PUGA DEURÁ VINDRE AL MULTIUSOS PER PREPARAR LA CURSA DEL DIA 9.
TOTS ELS COLABORADORS DEURAN ESTAR EL DIA 9 A LES 7.30 EN EL MULTIUSOS

TAMBÉ COMUNIQUEM QUE TOT AQUELL QUE VINGA EL DIA 10 A LLOSA DEL OBISPO, LA EIXIDA SERÁ A LES 8.45 DE LA FERRETERIA

lunes, 4 de octubre de 2010

Comunicat Últim hora CAV

Per fí ja tenim els nous equipatges del club!! uuee!!!

Pero cal informar que finalment no serán els de la selección espanyola, ja que, no tenien a la venda de totes les talles que nosaltres demanarem.
Despres d’aquesta informació que ens va detallar el proveedor, el consell del club després d’una reunió d’urgencia, varem pendre la decició de cambiar l’equipatge, ja que, tindre un equipatge que solament es pogueren posarse uns cuants i no la totalitat dels membres del club, no ens valia realment la pena, per molt bonico que siguera l’altre. Encara que mirant el cataleg desidirem mantindre el color roig al nou equipatge, que aquest sigue el primer color corporatiu al club, d’açò fará cuasi 20 anys.

Al cambiar els equipatges de nou, el proveedor ens va informar que no els podría obtindre per a aquest cap de setmana, ja que, tenia que rebrers dels almacens centrals de Madrid,ja que, no li quedaben en stok. Entonces no podriem estrenar’los per al 9 d’octubre com teniem plantejat, tindrem que esperar unes setmanes, ja que, falta i tot ficarlos la serigrafía.

Pero el proveedor tenint el compte el fallo que a tingut per lo de les talles al no informar’mos amb antelació que nos disponía d’aquestes, com a compensació ens a enviat un parell d’equipatges amb la serigrafía i tot finalitzada, dels uniformes que em triat, tant de l’equipatge de correr, com un altre de carrer, que tambe gastaran els caminants del club a les seues diferents marxes i caminates. Tot açò de forma gratuita.

Després de rebrer els equipatges, per a que tots poguereu vorer amb antelació, Amparo i Antonio aceptaren la faena de posarsel´s i fer de models a una sesió fotografica(i no eu fan gens malament ehh).

Vos dixem les fotografíes amb els equipatges a la galeria del club.

FOTOGRAFIES NOUS EQUIPATGES 2011
Doneu les opicions de que vos pareix el nou equipatge.

domingo, 3 de octubre de 2010

Noticies CAV

Menut dumentge em tingut!!!
El equip de caminants ha sigut premiat com al club més numerós a la Mitja Marató de montanya Montes de Tuejar. Sobre una distancia de 22.800 metres de recorregut i casi 700 metres de desnivell acumulat! Impresionant!!!


Tambe els nostres corredors en la Cursa d'Arbres i Castells, el equip "A" a quedat finalment al lloc 7º de la classificació, millorant el resultat de edicions anteriors. Mentres que el equip "B" a quedat al lloc 28º, 10 llocs millors que l'any passat.
Podeu trobar les fotografies ala galeria del club.
Arbres i Castells 2010

DONEM LA ENHORABONA A TOTS!!!